Vážení čtenáři a milovníci české kuchyně,
připravili jsme pro vás druhé vydání regionálního gastronomického speciálu, který vám představuje nejen výběr regionálních specialit, ale upozorňuje i na novinky v oblasti programu, které můžete nově navštívit.
Po covidových letech mnozí z nás oprášili doma kuchařky po mamince, a začali vařit ze surovin, které jsou dostupné. Určitě všichni máme oblíbená jídla již z dětství, na které používáme lokální suroviny – brambory, houby, zelí, králík, kachnička, pivo i víno. Kvalitní suroviny jsou základ nejen výborných domácích pokrmů, ale také našeho zdraví.
Nechte se tedy inspirovat a na svých prázdninových cestách ochutnávejte místní speciality.
Pokud vám na talíř naservírují božský chuťový zážitek, nezapomeňte se s námi podělit o tak skvělou zkušenost a pošlete prosím recept i název místa, kde jste ochutnávku provedli. Váš recept zařadíme do našeho dalšího vydání, které věnujeme zejména sladkým specialitám a přidáme i speciality lázeňského šviháka, ale právě i skvělým regionálním pokrmům, které jste měli možnost ochutnat.
Ke čtení zde:
https://www.czech-tim.cz/wp-content/uploads/2022/09/Gastro_2_web.pdf