Opravdová „POHODA“ v Luhačovicích-Pozlovicích

    0
    1421

    Wellness hotel Pohoda najdete nedaleko přehrady, v klidné městské části Pozlovice. Pohodovou atmosféru vyhledávají každoročně spokojení hosté všech věkových skupin. Čtyřhvězdičkový hotel nabízí vynikající kuchyni, kvalitní služby a pestrou nabídku procedur.
    Načerpat energii sem jezdí opakovaně páry, rodiny i kamarádi. V elegantně zařízeném hotelu najdete srdečný přístup personálu v celém hotelu. Jedním z nich, je například letitý, empatický a ochotný číšníka pan Rak, který je již řadu let nedílnou součástí vynikající stylové restaurace.
    Jednou z cílových skupin jsou rodiny s dětmi, pro které bylo postaveno prostorné hřiště „Dětský ráj“, do kterého se dostanete z hotelu propojovací chodbou. Dětský ráj je vhodný pro maminky s dětmi, kde si mohou dát občerstvení, nápoje nebo lahodnou kávu. Z relaxační terasy vidí rodiče přímo na své ratolesti, které si hrají na houpačkách, průlezkách nebo skluzavkách. Větší děti mohou vyzkoušet lanový park.
    Výhodné pobytové balíčky umožňují kombinovat délku pobytu s typem procedur za zvýhodněné ceny. Příjemným bonusem ke každému pobytu je volný vstup do wellness centra s prostorným bazénem a vířivkami pro 12 nebo 4 osoby. Ve slunných dnech využijte relaxační prostor s terasou a lehátky, který je propojen s vnitřním bazénem a letní terasou s kavárnou.


    V relaxačním hotelovém centru si uvolníte tělo pod dohledem zkušeného týmu odborníků, který je připraven postarat se o vaše tělo. V nabídce je několik druhů masáží, vodoléčba nebo inhalace s využitím luhačovických minerálních vod, jako je Vincentka a další.
    Pro aktivní sportovce nabízí hotel půjčovnu koloběžek, na kterých můžete vyrazit do centra města, využít upravenou cyklostezku kolem přehrady, nacházející se 2 minut od hotelu. Pěší procházkou se dostanete na kolonádu zhruba za půl hodiny. Panoramatický výhled z hotelových pokojů do okolní krajiny patří k jednomu z nezapomenutelných zážitků.        Stačí jen vyrazit a vyzkoušet!

    Wellness hotel Pohoda ****
    A. Václavíka 203
    Tel.: +420 577 100 811, 577 100 812
    E-mail: info@pohoda-luhacovice.cz
    http://www.pohoda-luhacovice.cz

    ZANECHAT ODPOVĚĎ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here